Kermainen kirjolohikastike ja pastaa
Kahdelle (Tämä annos on tosin reilu, eli lisäämällä pastaa saadaan helposti ateria jopa kolmelle tai neljälle.)

300g kermamarinoituja kirjolohisuikaleita (1,99€)
1 suippopaprika (1,2€)
1 sipuli (0,1€)
1prk ranskankermaa (0,62€)
1prk ruokakermaa (0,55€)
mausteita (esim. sitruuna, pippuri ja tilli)

n. 8 kerää Taggliatella-nauhapastaa (n. 0,5€)

Yhteensä n. 5€

Laita korkealaitainen pannu kuumenemaan ja pilko suippoparika ja sipuli pieniksi kuutioiksi. Kuullota paprika ja sipuli. Lisää kirjolohisuikaleet ja kypsennä ne. Lisää pannulle ranskankerma, ruokakerma ja mausteet. Anna hautua. Valmista pasta. Tarjoile syvältä lautaselta.

Jos tahdot hieman kiinteämpää kastiketta, jätä ruokakerma kokonaan pois. Ruokakermalla voi helposti jatkaa kastiketta, jotta se on riittoisampaa. Mausteena käytimme Hackman Touch Lemon & Dill -mausteseosta. Taggliatellat voi toki korvata millä tahansa muulla pastalla.